Kystmuseet Sæby befinder sig i den smukke bindingsværksbygning "Konsul Ørums gård" i hjertet af byen. Gården stammer fra 1600-årene, men fik sit nuværende udseende omkring 1800. Kystmuseets udstillinger giver en grundig introduktion til den historiske udvikling i den charmerende købstad, som har en hel bydel med historiske bygninger fra middelalderen. I museet finder du flere spændende udstillinger, museumsbutik samt minicafé

Læs mere om museet og se vores udstillinger


Information til museets gæster

For at kunne tilbyde en tryg museumsoplevelse, så er der lavet retningslinjer for antal gæster per afdeling. De øvrige retningslinjer med henvisning til afstand, afspritning med mere er skitseret på de opsatte skilte rundt om på museet og hensigten er at passe på såvel gæster som ansatte. 

Der vil under besøget være mulighed for håndvask og afspritning af hænder, og der er løbende rengøring samt afspritning af museets kontaktflader. 

Alle udstillinger er blevet gennemgået i forhold til smitterisiko og enkelte installationer er afspærret, hvor der vurderes at være en øget smitterisiko.


 

Hvad troede man på i gamle dage, og hvordan fejrede man Allehelgens?

Kom med, når der bliver fortalt om Allehelgens på museet.

Tirsdag d 13. oktober kan man blive klogere på, hvad Allehelgens er for noget, hvad man troede på, hvordan det blev fejret og hvordan man laver de traditionelle roelygter.

Arrangementet er gratis for børn ifølge med voksne.

Begrænsede pladser.

Se hele vores efterårsprogram herGhost Walk i Sæby

Har du mod på en (u)hyggelig oplevelse? Så tag med på Kystmuseets Ghost Walk . Den guidede tur finder sted i Sæby efter mørkets frembrud, og det er ikke for sarte sjæle. LÆS MERE

Sted: Sæby | Tidspunkt: 19:00-20:00