Har du lyst til at arbejde på ét af Nordjyllands mest spændende museer, og trives du med at have mange bolde i luften, så læs endelig videre! Nordjyllands Kystmuseum søger afløsere med masser af gåpåmod til at arbejde i frontdesk på Kystmuseets afdelinger i Skagen, Frederikshavn og/eller Sæby. 

Da Nordjyllands Kystmuseum oplever et stigende antal museumsgæster, så søger vi nu udadvendte og servicemindede afløsere til at servicere Kystmuseets gæster i særdeleshed i sommerferien, hvor der bliver ekstra travlt med mange aktiviteter og glade sommergæster. 

De primære opgaver består i billet- og cafésalg samt i at informere gæsterne om Kystmuseets udstillinger og aktiviteter. Herudover vil der være ad hoc opgaver i form af løbende rengøring, oprydning samt opfyldning af varer, brochurer etc. 

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du:

  • Er selvstændig med en positiv tilgang samt et stort gåpåmod
  • Er i gang med/ har afsluttet en relevant uddannelse
  • Har interesse for kyst- og kulturhistorie
  • Er god til mundtlig formidling på engelsk og gerne tysk.
  • Er serviceminded til fingerspidserne, mødestabil og fleksibel

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen har et varieret timeantal og arbejdstiden ligger i dagtimerne på hverdage og/eller i weekender. 

Ansøgning

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Salgs- og marketingchef Maria Groes Eldh per mail mge@kystmuseet.dk

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning til Maria Groes Eldh per mail. Ansøgningen skal være os i hænde snarest muligt. 

Jobsamtaler afholdes løbende med sigte på opstart snarest muligt. 

Vi ser frem til at høre fra dig.