Velkommen til sæson 2022!

Kystmuseet i Skagen er et kombineret frilands-og udstillingsmuseum med genopførte huse fra tre perioder i Skagens historie: Den sorte periode (indtil ca. 1875), den gule periode (ca. 1875-1907) og den røde periode (efter 1907). Her kan du se, hvordan den rige og fattige fisker levede under vidt forskellige kår.

Året rundt tilbyder Kystmuseet forskellige omvisninger, spændende foredrag, koncerter samt sjove aktiviteter for børn -  særligt i skoleferierne.

Læs mere om Kystmuseet Skagen


Børresens Erindring - Et remix af skagenskomponisten

Børresens Erindring åbner som lydinstallation 9. april 2022 kl. 13:00 og udkommer samtidig som digital udgivelse, der hvor du plejer, at downloade eller streame din musik. Udstillingen kan opleves til og med den 30. juni 2022. 

LÆS MERE OM UDSTILLINGEN HER

Nazismens ofre

Fra den 9. april bliver nazismens ofre mindet på Nordjyllands Kystmuseum. I Skagen, Bangsbo og Sæby åbner udstillingen ”Nazismens ofre”, som tager enkle midler i brug for at formidle skæbnerne for 39 mennesker, der omkom som følge af den nazistiske ideologi.

LÆS MERE OM UDSTILLINGEN HER


Månedens historie - Vrag ved Skagen

I maj måned kan du høre den fascinerende historie om to dramatiske forlis, som efterlod to store vrag, der stadig ligger ud for Skagens kyst den dag i dag. LÆS MERE

Sted: Skagen | Tidspunkt: 13:00-13:30