Mandag-søndag i juni, juli og august samt tirsdag og torsdag i april, maj, september og oktober er der i entréprisen inkluderet en gratis rundvisning i terrænet kl. 13.00. Derudover også på hverdage i uge 42. På rundvisningen, der ca. varer en time, fortæller guideen om udsigten, bakkerne og fortets historie. Og i to af fortets mange bunkere får man et indblik i og forståelse af, hvad en bunker egentlig er.

Udenfor sæsonen:

Hele året rundt er der på alle dage/aftener mulighed for at bestille rundvisninger. Det være sig skoler, foreninger og private grupper. Og rundvisningerne kan kobles sammen med entré til museumsbunkerne. Eneste betingelse er, at man minimum skal være 10 personer. Rundvisningen vil normalt være som i åbningssæsonen - men kan også skræddersyes til netop jeres ønsker. For skoler og uddannelses-institutioners vedkommende vil rundvisningen være tilpasset elevernes alder og klassetrin.

Kontakt Nordjyllands Kystmuseum info@slet-dette.kystmuseet.dk - for priser, aftaler og nærmere oplysninger. Sammen kan vi lave den helt rigtige tur til jer.