Har du lyst til at arbejde på ét af Nordjyllands mest spændende museer, og trives du med at have mange bolde i luften, så læs endelig videre! Nordjyllands Kystmuseum søger nu en servicemindet sommermedarbejder med masser af gåpåmod til at arbejde i frontdesk på Kystmuseet Bangsbo Fort.

Da Nordjyllands Kystmuseum oplever et stigende antal museumsgæster på Kystmuseet Bangsbo Fort, så søger vi nu en positiv og servicemindet sommermedarbejder til at servicere Fortets mange museumsgæster fra maj til og med august måned.

De primære opgaver består i billet- og cafésalg samt i at informere gæsterne om Fortets udstillinger og aktiviteter. Herudover vil der være ad hoc opgaver i form af løbende rengøring, oprydning samt opfyldning af varer, brochurer etc. 

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du:

  • Er selvstændig med en positiv tilgang samt et stort gåpåmod
  • Er i gang med en relevant uddannelse
  • Har interesse for kyst- og kulturhistorie
  • Er god til mundtlig formidling på engelsk og gerne tysk.
  • Er serviceminded til fingerspidserne, mødestabil og fleksibel

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på minimum 30 timer om ugen, og arbejdstiden ligger i dagtimerne på hverdage og/eller i weekender. Stillingen som er tidsbegrænset til perioden 1. maj til og med 31. august 2021.

Ansøgning

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Salgs- og marketingchef Maria Groes Eldh per mail mge@kystmuseet.dk

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning til Maria Groes Eldh per mail. Ansøgningen skal være os i hænde snarest muligt.