Kystmuseet i Skagen er et kombineret frilands-og udstillingsmuseum med genopførte huse fra tre perioder i Skagens historie: Den sorte periode (indtil ca. 1875), den gule periode (ca. 1875-1907) og den røde periode (efter 1907). Her kan du se, hvordan den rige og fattige fisker levede under vidt forskellige kår.

Året rundt tilbyder Kystmuseet forskellige omvisninger, spændende foredrag, koncerter samt sjove aktiviteter for børn -  særligt i skoleferierne.

Læs mere om Kystmuseet Skagen


Vinterferie på Kystmuseet

Er I ved at planlægge, hvad I skal lave i vinterferien? Der er mange spændende aktiviteter for hele familien på Kystmuseet I vinterferien. så der bliver ingen grund til at kede sig.
LÆS MERE HER

 

Drømmen om Skagen

Dyk ned i den fascinerende historie om Skagens turisme i Kystmuseets nye udstilling, der åbner i januar 2024. Turismen i Skagen startede med en drøm – om Skagens vilde natur, smukke solnedgange og livsnydelse, og drømmen lever fortsat i bedste velgående. 

LÆS MERE OM UDSTILLINGEN HER


Lyse-dag. Lav dit eget lys.

Her i den mørke vintertid har vi brug for masser af lys, og er der noget som emmer mere af vinterhygge end et lille tændt lys? Kom og vær med til lyse-dag på Kystmuseet, og lær hvordan man lavede lys af naturens egne materialer...LÆS MERE

Sted: For børn, Skagen | Tidspunkt: 12:00-14:00

Skagen kystmuseum

Museumsrundvisning Skagen

Kom med på en spændende museumsrundvisning og hør hvordan børn og voksne levede i Skagen for 150 år siden.LÆS MERE

Sted: Skagen | Tidspunkt: 11:30-12:30