Kystmuseet i Skagen er et kombineret frilands-og udstillingsmuseum med genopførte huse fra tre perioder i Skagens historie: Den sorte periode (indtil ca. 1875), den gule periode (ca. 1875-1907) og den røde periode (efter 1907). Her kan du se, hvordan den rige og fattige fisker levede under vidt forskellige kår.

Året rundt tilbyder Kystmuseet forskellige omvisninger, spændende foredrag, koncerter samt sjove aktiviteter for børn -  særligt i skoleferierne.

Læs mere om Kystmuseet Skagen


Historiejagt på Kystmuseet

Der er mange spændende aktiviteter for hele familien på Kystmuseet heriblandt Historiedetektiverne. Som historiedetektiv går du på jagt i udstillingerne, og hvis du kan løse opgaverne, får du et flot diplom med dit eget navn. 

Drømmen om Skagen

Dyk ned i den fascinerende historie om Skagens turisme i Kystmuseets nye udstilling, der åbner i januar 2024. Turismen i Skagen startede med en drøm – om Skagens vilde natur, smukke solnedgange og livsnydelse, og drømmen lever fortsat i bedste velgående. 

LÆS MERE OM UDSTILLINGEN HER


Månedens historie - Husmor under besættelsen

At få mad på bordet krævede sin husmor under den tyske besættelse 1940-45 såvel i Skagen som i resten af Danmark. I en tid med rationeringer og mangel på alt, så måtte man spise, hvad man kunne få fat på, og måger var der nok af...LÆS MERE

Sted: Skagen | Tidspunkt: 13:00-13:30

Forårskoncert med Gasterne

Vi markerer forårets komme med en stemningsfuld Gastekoncert på Kystmuseet Skagen onsdag den 17. aprilLÆS MERE

Sted: Arrangementer, Skagen, Nyheder | Tidspunkt: 19:30-21:00

Skagen kystmuseum

Museumsrundvisning Skagen

Kom med på en spændende museumsrundvisning og hør hvordan børn og voksne levede i Skagen for 150 år siden.LÆS MERE

Sted: Skagen | Tidspunkt: 11:30-12:30