Kystmuseet Bangsbo har til huse i den gamle hovedgård, der ligger i det idylliske Bangsbo område.

På museet finder du blandt andet en udstilling omkring livet i år 1900, en fascinerende udstilling fra besættelsestiden og en spændende søfartsudstilling med det enestående Ellingåskib fra 1163. Året rundt er der formidling af samlingerne samt forskellige spændende aktiviteter og foredrag.

Læs mere om Kystmuseet Bangsbo


Bruno Kjær på Bangsbo

Udstillingen "Rejse uden ankomst"  har afsæt i et tragisk skibsforlis i 1966, hvor Brunos fætter Frank omkom. I Brunos drengefantasi, lod han Frank drive rundt på verdenshavene som en opdagelsesrejsende. Mange år senere dukker en insisterende erindring om Frank pludselig op igen. Tilbage står et fragmenteret erindringsunivers, hvor helheden ikke lader sig gribe og fastholde.
Udstillingen åbner 24. marts i Bangsbosalen.

LÆS MERE

Voersåroret

Det unikke ror vidner om liv på den nordjyske østkyst allerede i vikingetiden. Derudover fortæller det om imponerende ingeniørkundskab, og trækker tråde til det verdensberømte Bayeuxtapet. Nu er rorets udstilling blevet opdateret med hjælp fra Spar Nord Fonden. 

I forbindelse med den nye ophængning udgiver Kystmuseet også en ny folder om roret, som er ganske gratis i udstillingen.

Læs mere


Museumsrundvisning Bangsbo

Kom med på en spændende museumsrundvisning, hvor du kan høre om Frederikshavns og herregården Bangsbos historie. På rundvisningen kommer du med på en tidsrejse i Bangsbos historie, der starter i 1300-tallet. Gården har været ejet...LÆS MERE

Sted: Arrangementer, Bangsbo / Frederikshavn | Tidspunkt: 11:30-12:30