Dato: 01-03-19

Søg hyre på Hansa

Kystmuseet søger besætning til Hansa.

Kystmuseet søger nye besætningsmedlemmer til museumskutteren Hansa. Hansa er en gammel snurrevodskutter på 19.8 brt. bygget i 1924 på Nippers værft i Skagen og er udstyret med en 80 HK Hundested Glødehovedmotor. Siden 1990 har museet ejet og drevet Hansa, der er registreret som erhvervsfartøj og må sejle med 12 passagerer. Hansa kan bestilles til ture med grupper og har i sommermånederne sejlet på faste tidspunkter med turister.
Kystmuseet søger nu flere besætningsmedlemmer, skippere og frivillige, der vil tage del i driften og sejladsen med Hansa i Skagen. Har du lyst til at være med ombord, hører vi meget gerne fra dig, hvad enten du kan bidrage med stort eller småt, har fiskeskippercertifikat eller blot lyst til at sejle med den skønne gamle skude og blive en del af holdet. Vi søger dog især folk med skippercertifikat og med særligt kenskab til at håndtere en glødehovedmotor.
Interesseret?, så kontakt Kystmuseet på Henrik på tlf.: 98444760 eller Jens på mail: jti@kystmuseet.dk

Siden blev udskrevet fra: https://www.kystmuseet.dk/vis/nyhed/soeg-hyre-paa-hansa-1/ Udskrevet kl. 06:06 - onsdag d. 26. juni 2019