Dato: 05-11-18

SKAGEN : Sild , snaps , og sang .

Køb billetter allerede nu, der er kun 50.


Sild, snaps og sang
Museets populære julearrangement!
Tirsdag d. 04.12. kan man endnu engang komme til det meget populære og efterhånden traditionsrige julearrangement Sild, snaps og sang på Kystmuseet Skagen. Holder man af lækre, hjemmelavede sild, herlig sang og god stemning, er der mulighed for at få det hele denne aften.

Der bliver serveret en lækker anretning med hjemmelavede sild, rugbrød og karrysalat, krydderfedt samt en øl/vand og en god, hjemmebrygget bjesk. De lokale spillemænd Søren og Lars har fundet noder, nissehuer og guitarer frem og vil synge for ved julens bedste og mest kendte sange. Museets helt eget sanghæfte vil blive omdelt, så alle har mulighed for at synge med. Endelig bliver der fortalt en spændende Skagen historie, før der sluttes af med varm kaffe og hjemmebagt søsterkage.

Der er kun 50 billetter til dette populære arrangement, så tøv ikke for længe, hvis du vil være med til en hyggelig og stemningsfuld aften på Kystmuseet Skagen!
Tidspunkt:
Tirsdag d. 4.12 kl: 17:30-20:00.

Siden blev udskrevet fra: https://www.kystmuseet.dk/vis/nyhed/skagen-sild-snaps-og-sang-2/ Udskrevet kl. 02:12 - søndag d. 21. juli 2019