Dato: 11-12-19

SKAGEN: Julekoncert og julehistorier Koncert med Kystmuseets Maritime Mandskor Gasterne

Kystmuseet Skagen, onsdag den 11. december 2019 kl. 19.30-21.30.

Pris 100 kr., som inkluderer fortælling, koncert, en sandwich og et glas vin.

Billetsalg fra museet fra 18. november.

Kystmuseets maritime mandskor ”Gasterne” vil sammen med museets formidler, Henrik Houmøller, synge julesang og fortælle julehistorier.
Årets sidste koncert vil i starte ud med et foredrag af museets formidler Henrik Houmøller. Han vil fortælle en række hyggelige og uhyggelige julehistorier med udspring i Skagens historie. Foredraget kommer ind på en blanding af livet i byen omkring jul i Skagen samt diverse korte, kolde og dramatiske strandingsberetninger.
I mellem foredraget vil Gasterne synge forskellige julesange. Desuden vil Gasterne denne aften synge et bredt udsnit af deres efterhånden store bagkatalog. Der er dermed lagt op til god underholdning med både spændende foredrag og sange på Kystmuseet denne aften.
Kystmuseet Skagen, onsdag den 11. december 2019 kl. 19.30-21.30.
Pris 100 kr., som inkluderer fortælling, koncert, en sandwich og et glas vin.
Billetsalg fra museet fra 18. november.