Dato: 22-02-19

SKAGEN: Børneaktiviteter i vinterferien

Alle hverdage i uge 7 og 8 fra kl.11:00-15:00 stiller museets engagerede og dygtige frivillige medarbejder op med spændende aktiviteter. Se nedenstående aktivitetsoversigt.

Omvisning for børn
Livet i Skagen i gamle dageDu kan høre om, hvordan var det at være barn i Skagen for 200 år siden, de dramatiske skibsforlis og modige redningsmænd og meget mere.I museets hyggelige Aktivitetshus kan du klæde dig ud, klippe, strikke, hamre og klister.Børn gratis adgang, men skal være ifølge med voksne. Gratis for museets gæster.Tidspunkt: Hverdage fra 11.-22. februar kl. 12:30-13:00

Strandens dag
Kom og lav sjove ting af strandens sten, skaller og træ.
Mandag d. 11.02

·     Bier og honning
Biavler fortæller om biernes verden.
Kom og hør en rigtig biavler fortæller og vise, hvordan bierne lever og laver honning. Prøv selv at lave de tavler, som biavleren sætter i bistaderne. Biavleren har alt sit udstyr med og så kan du smage honning fra biavlerens egen produktion. En sjov og anderledes dag på museet.

Tidspunkt: kl. 11:30-12:30 og 13:00-14:00  Dato: Tirsdag 12.02

Slyngstokke og spinderok
Kom og lav flotte armbånd eller nøgleringe på en anderledes måde. Når du skal lave armbåndet skal du bruge slyngstokkene og her skal du holde tungen lige i munden, når du skal flette fire snore sammen på en gang! Som det sidste arrangement denne dag, vil du kunne lære at bruge en spinderok og spinde garn som i gamle dage.
Mandag d. 11.02
Torsdag d. 21.02

Håndarbejde
Kom og lær hvordan man strikker og hækler denne dag. En af de frivillige sidder klar og kan vise dig dette fine håndværk.
Torsdag d. 14.02
Mandag d. 18.02

Træværksted for drenge og piger
Dette træværksted er helt specielt, da vi kommer til at lave anderledes ting af træ. Museets frivillige medarbejder viser dig denne gang, hvordan du kan slibe, hamre og samle et gevær eller et skib, skåret af træ. For pigerne kan i lave en dukkeseng også skåret af træ til jeres favorit dukke. Du kan efterfølgende få det du har lavet med hjem til dit værelse.
Pris for aktiviteten kr. 20,-
Tirsdag d. 19.02

Vodbinding

Kom og prøv at lave vodbinding som i gamle dage sammen med de frivillige.
Torsdag d. 14.02.
Mandag d. 18.02.
Torsdag d. 21.02.

Decoupagedag
Kom og lav flot decoupage på sten og æsker eller lav dit eget skib af træ!
Børn gratis adgang, og ifølge med voksne. Gratis for museets gæster.
Onsdag d.13.02.