Dato: 26-11-19

Sæbybogen udkommer sidste torsdag i november

Kystmuseet er vært med glögg, klejner og god stemning, når Sæby Museums Forening udgiver Sæbybogen.

Den sidste torsdag i november udkommer Sæbybogen traditionen tro på Kystmuseet i Sæby.
I denne 18. udgave kan du glæde dig til at læse om Gustav Wied og Sæby, hvis liv og virke historiker og museumsdirektør Henrik Gjøde Nielsen har forsket i og skrevet om. Arnold Andersen vender tilbage til trafikhistorien, og har skrevet om de store forventninger, der var til trafikudviklingen efter 2. verdenskrig. Museumsinspektør Jens Thidemann sætter Herman Bangs beskrivelser af Sæby fra bogen Sommerglæder sammen med billeder af Sæby fra museets fotoarkiv og Sæbybogens grafiker Henrik Bygholm tager læserne med en tur op ad åen i en billedfortælling om broerne over Sæby Å. Bogen afrundes af knivmager Jens Drejer, der sammen med bogens redaktør, Vagn Thidemann, fortæller knivenes og knivhåndværkets historie.
Bogen udgives den sidste torsdag i november, d. 28. november kl. 15.