|
|
|
 
 
Dato: 09-01-17

SÆBY: Gamle Sæbyfilm er et hit

En succes bliver gentaget. Da vi i efteråret viste gamle Sæbyfilm i Retfærdigheden, var interessen så stor, at der blev planlagt en ekstra forestilling søndag d. 15. januar.


 Det er igen foreningen Retfærdighedens Venner, Sæby Borgerforening og Kystmuseet Sæby der står for arrangementet, og viser nogle af de gamle Sæbyfilm fra arkivet frem. Da filmene blev vist i efteråret var der så stor tilslutning, at flere måtte gå forgæves. Det bliver der således rådet bod på nu, hvor filmene genudsendes, så de, der gik forgæves, og andre også kan få sig en hyggelig filmeftermiddag. Det er således de samme film, der er på programmet igen, for at give alle muligheden for at se med.
Det drejer sig om de gamle turistfilm fra 1930erne, hvor turistforeningen fik lavet en film, der viste de bedste sider frem fra Sæby og omegn. Efter en pause, hvor Vennerne serverer kaffe og kage, vil filmen fra købstadsjubilæet i 1974 blive vist. Begge film vil vække glædelig genkendelse fra tidligere tiders Sæby, hvor man kan genkende meget, men også følge forandringer. Navnlig filmen fra 1974 plejer at vække minder, da den trods alt ikke ligger længere tilbage end at mange genkender personer eller måske endda vil kunne se sig selv på film.
Sæbyfilm
Søndag d. 30. oktober kl. 14.00
Retfærdigheden, Algade 14
Pris, kr. 50,-