Dato: 21-05-19

Så kører Bussen

Kystmuseets Bedford Bus er klar til en ny sæson


Kystmuseets Skagens bus, en Bedford fra 1937, er atter ved at være klar til en ny sæson. I løbet af vinteren har bussen stået i sin garage på Vesterbyvej ved den gamle smedje. Her har bussen gennemgået en række reparationer. Bl.a. har hele venstre side af bussen været taget af. Her har de frivillige, der arbejde på bussen, sat nye plader på og flere steder skiftet det gamle træværk. Derudover har der været nogle småjusteringer af motor og bremser. Det største projekt var dog hele karrosseridelen i venstre side.
Per Mogensen, der er en af de frivillige på bussen udtaler i øvrigt, at der er kommet flere frivillige folk til bussen bl.a. en ekstra chauffør og en kyndig mand til reparationerne. Dermed er bussen i top stand til den nye sæson der venter forude. I øvrigt er der kommet en ekstra køredag i ugen på programmet grundet de ekstra frivillige. 
Per Mogensen fortæller desuden, at folk må gerne komme forbi til en kop kaffe og en snak med de frivillige om bussen.
Bussens sæson starter i 2019 den 20. maj og frem til uge 42 med ture mandag, tirsdag, onsdag og torsdag hver uge. Alle dage starter klokken 10:30 fra Kystmuseet Skagen, og hvis der er stor efterspørgsel kører bussen igen klokken 13:00. Billetter kan købes på Kystmuseet og det anbefales at reservere billetter i god tid. Hvis man vil se mere til bussens aktiviteter kan man gå ind på hjemmesiden www.dengamlebus-skagen.dk eller følge bussen på Facebook ved at søge på Bus 18 Skagen.

Siden blev udskrevet fra: https://www.kystmuseet.dk/vis/nyhed/saa-koerer-bussen/ Udskrevet kl. 10:35 - søndag d. 07. juni 2020