Dato: 02-01-20

Ledig stilling: Salgs- og marketingchef

Kystmuseet søger salgs- og marketingschef til nyoprettet stilling.

Salgs- og marketingchef
Som et led i implementeringen af Nordjyllands Kystmuseums nye strategi oprettes et nyt funktionsområde for salg og marketing. I den forbindelse søger vi en ambitiøs salgs- og marketingschef (CMO) med indgående praktisk erfaring indenfor kulturområdet, der vil stå i spidsen og sætte retningen for at øge museets billetsalg og realisere en betydelig og profitabel omsætningsvækst, ved bl.a. at styrke kundernes værdioplevelse.
Ansvarsområde
Med reference til museumsdirektøren vil du som salgs- og marketingschef være ansvarlig for at etablere en ny afdeling i museet, fra strategi til implementering og eksekvering. Derfor er det vigtigt at du har bevist, at du både kan tænke visionært, konkretisere ideerne til operationelle handlingsplaner, og kan gennemføre disse i tæt samarbejde med dine øvrige kollegaer. Af centrale ansvarsopgaver kan nævnes:
Ansvarlig for at øge antallet af betalende gæster, og indgå aftaler med B2B-grupper
Udarbejde en realiserbar og sammenhængende salgs- og marketingsstrategi
Udvikle populære kultur- og museumsoplevelser, der skaber profitable resultater
Videreudvikle, administrere og opdatere museets hjemmeside og sociale medieplatforme, og sikre at de stemmer overens med museets produkt-DNA
Skabe en visuel stærk eksponering af de ikongenstande og museumseffekter, der vurderes til at kunne øge billetsalget betydeligt
Personaleansvarlig i salgs- og marketingsafdelingen, herunder ansættelse og afskedigelse samt personaleudvikling
Din profil
Du har en lang videregående uddannelse som fx cand.merc., cand.mag. eller tilsvarende, samt minimum 5-7 års relevant erfaring med salg og content marketing. Derudover forventer vi at:
Du har indgående praktisk erfaring med opsøgende salg indenfor kulturområdet, og formår at skabe langsigtede samarbejdsaftaler
Du har solid erfaring med salg via marketing, herunder håndtering af hjemmeside og sociale medier
Du er en stærk formidler både mundtligt og skriftligt, og besidder evnen til at skrive inspirerende tekster der sælger og er fejlfrie, på dansk, engelsk og evt. tysk
Du har indgående ledelseserfaring ift. udarbejdelse og gennemførelse af udviklingsplaner
Du kan tage strategisk styring af indsatsen på salgs- og marketingområdet, og du ikke er bange for at tage arbejdshandskerne på og gøre tingene selv
Du kan påvise praktisk erfaring med personaleledelse
Som leder er du tydelig, visionær og målbevidst og du formår, gennem en dialogisk tilgang at involvere og motivere dine medarbejdere, og sikre et sundt arbejdsmiljø. Du evner ligeledes at arbejde med såvel organisationen som helhed som at samarbejde på tværs af organisationen.

Tiltrædelse
Vi tilbyder en 37-timers stilling med tiltrædelse den 1. april 2020.
Ansøgning
Ansøgningsfristen er mandag den 3. februar 2020 kl. 12.00. Erhvervsservice Nord ApS håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Nordjyllands Kystmuseum, og du skal derfor sende din ansøgning til: job@erhvervsservicenord.dk
Vi forventer at gennemføre samtaler torsdag den 13. februar 2020. Såfremt du ønsker at vide mere om stillingen, skal du tage kontakt til direktør Henrik Gjøde Nielsen, Nordjyllands Kystmuseum på mail: hgn@kystmuseet.dk eller på mobil 50 51 73 63. Vi glæder os til at høre fra dig.
Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til lederlønramme for stat og kommune, og i øvrigt efter forhandling.
Om Nordjyllands Kystmuseum
Nordjyllands Kystmuseeum er et statsanerkendt museum i Frederikshavn kommune, der gennem de senere år har gennemført en stor fusion mellem Skagen By- og Egnsmuseum, Sæby Museum og Bangsbo Museum med Bangsbo Fort. Museet arbejder med nordjysk kystkultur og varetager marinarkæologisk ansvar i Nordjylland.

Hent stillingsopslaget som PDF-fil her: Stillingsannonce, Salgs- og marketingschef.

Find Kystmuseets strategi her: Organisation og Strategi.

Siden blev udskrevet fra: https://www.kystmuseet.dk/vis/nyhed/ledig-stilling-salgs-og-marketingchef/ Udskrevet kl. 22:09 - onsdag d. 08. april 2020