Dato: 03-03-20

Dit Nordjylland

Nyt museumsprojekt om nordjysk identitet

Er Nordjylland andet end lægevagt, trafikselskab, jernbane, sygehus eller ungdomsuddannelser og kan du tage et godt billede af det, du mener er sjælen i det område i Nordjylland du bor i. Så har du nu chancen for at præsentere dit Nordjylland. Syv personer fra Frederikshavnsområdet skal udvælges til at deltage i kampagnen, som KYSTmuseet står bag sammen med alle de øvrige statsanerkendte kulturhistoriske museer i regionen. De syv får chancen for at promovere netop det, de synes er specielt ved at være Nordjyde gennem en udstilling på Kulturmødet på Mors til august. En udstilling som senere skal rundt i hele det nordjyske område.
Alle nordjyder kan allerede nu være med på Facebook
https://www.facebook.com/voresnordjylland2020/ eller Instagram  @voresnordjylland2020
Projektet ”Vores Nordjylland” er støttet af Region Nordjyllands Kulturpuljen 2019. Institutionerne bag Kulturarv Nord er - Limfjordsmuseet | Læsø Museum | Museum Mors | Museum Moss | Museum Thy | Nordjyllands Historiske Museum | Nordjyllands Kyst- museum | Vendsyssel Historiske Museum | Vesthimmerlands Museum.