Dato: 18-10-19

BANGSBO FORT: Skattejagt for børn

I efterårsferien (hverdage kl. 10-16 i uge 42) er der som det er tradition, arrangeret gratis skattejagt for børn og barnlige sjæle i det befæstede terræn.

Igen i år er det med nye og udvidede påfund.

Fra mandag den 14. oktober til fredag den 18. oktober kl. 10.00-16.00 afvikler Bunkermuseet på Kystmuseet, Bangsbo Fort, som det er tradition, gratis skattejagt for børn og barnlige sjæle i det befæstede terræn. Gennemfører man skattejagten, er der en gevinst at hente ud over den friske luft og motion, som jagten også byder på. Gummistøvler og lommelygte kan være nyttige ting at medbringe, men det er ikke et krav for at gennemføre turen. For museumsgæsterne er der - ud over de åbne museumsbunker - rundvisning på området kl. 13.00. De mindste kan besøge Børnebunkeren hvor alt er udformet i absolut børnehøjde og historie er malet på væggene. I Bunkerbiffen vises 25 små film omkring fortets historie og indretning. Pak frokostkurven og nyd udsigten fra fortet. I tilfælde af dårligt vejr er der mulighed for at søge indendørs med frokosten. Onsdag kan man desuden opleve en af fortets bunkere bemandet med soldater som var det midt under besættelsen.