Kystmuseet Skagen

Kystmuseet Skagen

Kystmuseet i Skagen er et kombineret frilands-og udstillingsmuseum med huse fra 3 perioder i Skagens historie. Den sorte periode (indtil ca. 1875), den gule periode (ca. 1875-1907) og den røde periode (efter 1907).

Desuden er her specialsamlinger om fiskeri, redningsvæsen og søfart.

Udstillingerne fører tilbage i Skagens historie og peger ud mod resten af samfundet. Udenfor selve museet er der udstilling i Kandestedernes redningsstation. På Vesterbyvej 15 i Skagen finder man Den gamle Smedie. I havnen ligger museumskutteren HANSA, der i sommeren er åben for besøgende på udvalgte dage og deltager i særarrangementer i Skagen og andre havne.

Læs mere om ferieoplevelser i Skagen her: Din alternative ferieguide.

Kystmuseum Skagen

Yderligere information om arrangementer og aktiviteter finder du i museets NYHEDSBREV.

Yderligere informationer ved henvendelse til Nordjyllands Kystmuseum: info(at)kystmuseet.dk eller 98444760

Børn på museet

Børn på museet

Skagen By- og Egnsmuseum er et meget børnevenligt museum med udfoldelsesmuligheder og frirum for børn i alle aldre. Museet tilbyder i løbet af året særlige aktiviteter for børn, som eksempelvis spændende fortællinger fra Skagen i gamle dage, tilberedning af tørfisk, dragebygning og bolschekogning. Skagen By- og Egnsmuseum arbejder også aktivt med at bruge og udvikle de nyeste digitale medier til formidling for de lidt ældre børn.

Siden blev udskrevet fra: https://www.kystmuseet.dk/skagen/ Udskrevet kl. 12:57 - torsdag d. 09. april 2020