Velkommen til sæson 2022!

Kystmuseet i Skagen er et kombineret frilands-og udstillingsmuseum med genopførte huse fra tre perioder i Skagens historie: Den sorte periode (indtil ca. 1875), den gule periode (ca. 1875-1907) og den røde periode (efter 1907). Her kan du se, hvordan den rige og fattige fisker levede under vidt forskellige kår.

Året rundt tilbyder Kystmuseet forskellige omvisninger, spændende foredrag, koncerter samt sjove aktiviteter for børn -  særligt i skoleferierne.

Læs mere om Kystmuseet Skagen


Sommerferien på Kystmuseet

Der er mange spændende aktiviteter for hele familien, her i blandt Historiedetektiverne.
Som historiedetektiv går du på jagt i udstillingerne, og hvis du kan løse opgaverne, får du et flot diplom med dit eget navn. 
 

LÆS MERE OM SOMMERFERIEN

Nazismens ofre

Fra den 9. april bliver nazismens ofre mindet på Nordjyllands Kystmuseum. I Skagen, Bangsbo og Sæby åbner udstillingen ”Nazismens ofre”, som tager enkle midler i brug for at formidle skæbnerne for 39 mennesker, der omkom som følge af den nazistiske ideologi.

LÆS MERE OM UDSTILLINGEN HER



Omvisning: Forlis, redningsmænd og fiskerliv i Skagen

På denne omvisning rejser vi med tidsmaskinen 150 år tilbage til et helt andet Skagen, hvor hverdagen balancerede på en knivsæg mellem liv og død. Her skaffede mange fiskere både mad til familien og reddede skibsbrudne sjæle ved...LÆS MERE

Sted: Skagen | Tidspunkt: 11:00-12:00