Kystmuseet Sæby befinder sig i den smukke bindingsværksbygning "Konsul Ørums gård" i hjertet af byen. Gården stammer fra 1600-årene, men fik sit nuværende udseende omkring 1800. Kystmuseets udstillinger giver en grundig introduktion til den historiske udvikling i den charmerende købstad, som har en hel bydel med historiske bygninger fra middelalderen. I museet finder du flere spændende udstillinger, museumsbutik samt minicafé

Læs mere om museet og se vores udstillinger


Information til museets gæster

For at kunne tilbyde en tryg museumsoplevelse, så er der lavet retningslinjer for antal gæster per afdeling. De øvrige retningslinjer med henvisning til afstand, afspritning, mundbind med mere er skitseret på de opsatte skilte rundt om på museet og hensigten er at passe på såvel gæster som ansatte. 

HUSK CORONAPAS
For at komme ind på museet skal du fremvise et gyldigt Coronapas og/eller dokumentation af ét af følgende krav:

  • At du har modtaget 1. vaccination for mere end 14 dage siden. 
  • At du har haft Corona inden for de seneste 14 -180 dage. 
  • At du er testet negativ inden for de seneste 72 timer.

 

Læs mere om de aktuelle retningslinjer fra myndighederne vedrørende Coronapas her 

I forbindelse med museumsbesøget vil der være mulighed for håndvask og afspritning af hænder, og der er løbende rengøring samt afspritning af museets kontaktflader. 

Alle udstillinger er blevet gennemgået i forhold til smitterisiko og enkelte installationer er afspærret, hvor der vurderes at være en øget smitterisiko.

HVOR KAN MAN BLIVE TESTET?

I Sæby kan du få en hurtigtest følgende sted såfremt du er uden symptomer:

Sæbygårdvej 32
9300 Sæby

Alle ugens dage kl. 9-19

BESØG MUSEUMSBUTIKKEN OG MINICAFÉEN

Ønsker du blot at besøge museumsbutikken for at købe bøger, plakater, vand, kaffe eller lignende så er Coronapas ikke nødvendigt. Vi har netop fået helt nye varer på hylderne, så kig gerne forbi.