Sussi og Leo er efterhånden blevet en hel kulturinstitution siden de slog deres første folder på Skansen i Skagen i 70’erne, og sidste år kunne parret fejre 50-års jubilæum som musikalsk duo. Det store jubilæum bliver blandt andet fejret med en unik særudstilling på Kystmuseet Bangsbo, der åbnede 6. maj 2022.

Humøret er højt og kostumerne er stadig kulørte, når Sussi og Leo optræder for et begejstret publikum i det ganske danske land. Og begejstringen har varet længe, også selv om det efterhånden er ved at være mange år siden de først gjorde sig bemærket på Skansen i Skagen.

Fejringen af duoens jubilæum

Fejringen af duoens jubilæum går ikke stille af sig, for den 6. maj 2022 åbner en unik særudstilling på Kystmuseet Bangsbo, der blandt andet viser en række billeder, lydklip, kulørte kostumer, malerier, musikinstrumenter og meget andet fra Sussi og Leos enestående karriere.

I forbindelse med udstillingen vil man også kunne glæde sig til en række foredragsaftener med Sussi og Leo på Bangsbo, hvor de vil fortælle om deres musik og spændende oplevelser gennem en lang karriere. Og mon ikke aftenerne vil blive krydret med et nummer eller to?

Udstillingen kører fra 6. maj og med 24. august 2022