Gå på opdagelse i historien

Kystmuseet Bangsbo har til huse i den gamle hovedgård, der ligger i det idylliske Bangsbo område.

På museet finder du blandt andet en udstilling omkring livet i år 1900, en fascinerende udstilling fra besættelsestiden og en spændende søfartsudstilling med det enestående Ellingåskib fra 1163. Året rundt er der formidling af samlingerne samt forskellige spændende aktiviteter og foredrag.

Læs mere om Kystmuseet Bangsbo


Bent Hallers Billedkunst på Bangsbo

Udstillingen "Bent Hallers Billedkunst på Bangsbo"  viser et udvalg fra de ca. 1000 værker, som Haller har doneret til Nordjyllands Kystmuseum. Med på udstillingen er også to stenarbejder, som møjsommeligt er hugget med mejsel i granit samt ikke mindst en række malerier, der af forskellige årsager har overlevet en omfangsrig og ødelæggende Hallersk ikonoklasme.

Nazismens ofre

Frederikshavn og Strandby

Fra den 9. april bliver nazismens ofre mindet på Nordjyllands Kystmuseum. I Skagen, Bangsbo og Sæby åbner udstillingen ”Nazismens ofre”, som formidler skæbnerne for 39 mennesker, der omkom som følge af den nazistiske ideologi.

Læs mere


Juleworkshop - sy julepynt af genbrugte tekstiler

Lørdag den 10. december fra 13-15 vil der være mulighed for at hånd-sy din egen julepynt. Vi får besøg af Lene Schøning, som til dagligt er Højskolelærer på Vrå Højskole og indehaver af Tekstilbanken. Hun vil vise, hvordan vi kan...LÆS MERE

Sted: Bangsbo / Frederikshavn | Tidspunkt: 13:00-15:00

Jul på Bangsbo 2022

Kom og oplev julen på Bangsbo, som emmer af julestemning, nisseløjer og masser af hygge LÆS MERE

Sted: Bangsbo / Frederikshavn, For børn | Tidspunkt: 11:00-15:00