Dato: 09-02-17

Vinterferien er over os

Og det er koldt derude, men du behøver ikke gemme dig inden døre, Kystmuseet er klar med et væld af aktiviteter du kan varme dig på.

Der er åbent på alle afdelinger af Kystmuseet i vinterferieugerne 7-8. Bangsbo Fort holder åbent mandag-fredag kl. 11-15 med de udstillingsbunkere som vejret tillader. Bl.a. Kommandobunkeren, Forhørsbunkeren, Børnebunkeren og Bunkerbiffen. I Bunker 15 kan opleves en særudstilling om Den hemmelige olieledning, som blev etableret gennem Jylland under Den Kolde Krig. Rundvisning på området kl. 13. I Sæby er museet åbent efter lukning i januar, hvor rengøring og renovering har stået på. På Bangsbo er der adgang til udstillingerne både i Søfart, besættelse og hovedbygningen. I Skagen er der begge uger børneomvisninger og særlige aktiviteter tilrettelagt for børn.

Læs mere om de forskellige tilbud og aktiviteter under "Arrangementer" her på siden. God ferie.