Dato: 20-06-18

SKAGEN: Koncert med gasterne og fortællinger fra Englandsfiskeriet

Kom i godt og velklingende selskab på Kystmuseet Skagen! Billetsalget starter 1. juni.

·

Førsteklasses underholdning, når der både synges og fortælles om Englandsfiskeriet. I 1920’erne tog skagboerne på fiskeri i Nordsøen og landede deres fangst i engelske havne. Der kunne tjenes gode penge, men hvis stormen rasede, var prisen høj. Nogle blev hængende i Grimsby og Hull, hvor de stiftede familie, andre vendte hjem som helte med gaver til familien – og ikke så få forsvandt på søen, når kutterne forliste. Foredrag er af Hans Nielsen fra Lokalhistorisk Arkiv Skagen. Gasterne synger sange fra perioden i mellem foredraget.Billetten kan købes på Kystmuseets afdeling i Skagen, P.K. Nielsensvej 8-10, og inkluderer fortælling, koncert, en sandwich, et glas vin.Tidspunkt: onsdag 20. juni kl: 19:30-21:30Pris: Billetterne koster 100,- og sælges fra museet fra 1. juni.