Dato: 01-03-17

SKAGEN: Billetsalg til koncert og foredrag åbner 1. marts

Onsdag d.5. april finder det første af en række foredrag med korsang sted på Kystmuseet i Skagen.

Året igennem vil der være foredrag og koncerter på Kystmuseet i Skagen, med forskellige temaer. Kom første gang onsdag d. 5. april og hør et spændende foredrag om krige i Nordjylland krydret med sange fra Kystmusets maritime kor, Gasterne.
Gasterne synger stemningsfulde danske og udenlandske viser og sange om hav og søfart, tjæret tovværk, afsked, gensyn og andre store følelser. Det 20 mand store kor har et bredt og meget varieret repertoire og synger bl.a. på svensk, russisk, engelsk og tysk. Koncerterne ledsages af spændende foredrag, der tager afsæt i nogle af de samme temaer som sangene og fører omkring emner som krig og fred, Skagen og turismen, kontakter over havet samt kirke og tro.
Billetterne koster 100,- og inkluderer en sandwich og et glas vin.

Billeter sælges fra museet fra onsdag 1.marts

Alle koncerter kl. 19.30-21.30, Kystmuseet,  Skagen