Dato: 09-10-17

Sjov på Kystmuseet i efterårsferien, særligt for børn

I efterårsferien uge 42 er der mange sjove aktiviteter på alle Kystmuseets afdelinger.

BANGSBO FORT

Hverdage10-16 Skattejagt for børn og barnlige sjæle i det befæstede terræn. Gummistøvler og lommelygte kan være nyttige ting at medbringe, men err ikke et krav for at gennemføre turen. Pak frokostkurven og nyd udsigten fra fortet. Gennemfører man skattejagten, er der en gevinst at hente ud over den friske luft motion og gode oplevelser turen giver.
SKAGEN
Hverdage 12.30-13 Børneomvisning. Kom med på besøg i den rige og den fattige fiskers hus på guidede ture specielt for børn. Alle hverdage i efterårsferien.
Man. d. 16. kl. 10-15 Træværksted for børn og barnlige sjæle. Lav din egen Skagenmåge, et flot skib eller noget helt andet. Gratis for museets gæster.
Tirs. d.17.  kl.10-15 Lysedag. Alle kan deltage i den hyggelige Lysedag, hvor du støber dit eget lille lys i en strandskal og ruller et lys af en bivoksplade.
Ons. d.18.  kl.10-15Træværksted for børn og barnlige sjæle. Lav din egen Skagenmåge, et flot skib eller noget helt andet. Gratis for museets gæster.
Tors. d. 19. kl. 10-15 Decoupage Kom og lav flot decoupage på sten og æsker eller dit eget skib af træ! Børn gratis adgang, og ifølge med voksne.
SÆBY
Hverdage kl. 11-15 Skattejagt og spøgelsesjagt. Tag med Bæltedyret Bent rundt på museet og løs sjove opgaver, eller tag på jagt efter spøgelser. Sjove aktiviteter for de mindste. For børn ifølge med voksne.
Tirs. d.17. kl.11.15-13Tørfisk – tør du smage. Vi serverer gode historier om fiskerfamiliernes kost og smagsprøver på tørfisk, ”rå”, stegte og kogte.
Ons. d. 18. kl 11-15 Legetøjsfabrikken. Vi fabrikerer vores eget legetøj af træ, ligesom børn gjorde i gamle dage. Kom og byg et skib, et gevær eller en vugge til din dukke. For børn ifølge med voksne.
Tors. d. 19.kl. 11.15 Børnebyvandring Gå med en tur gennem byens gamle gader og hør historier om Sæby fortalt i børnehøjde. Afgang fra museet. Gratis for museets gæster, børn ifølge med voksne.
BANGSBO
Tirs. d.17. kl.11.15  og 13.15 Børnefortællinger. Kom med en tur rundt på Bangsbo og hør historier om middelalderens forsvarsanlæg, om Ellingåskibet—et skib fra middelalderen , og om hvordan Frederikshavn blev til Frederikshavn. Gratis for børn ifølge med voksne.
Tors. d. 19.  kl. 11-15 Legetøjsværksted Vi laver vores eget legetøj af træ, ligesom børn selv gjorde i gamle dage. Kom og byg et skib, et gevær eller en vugge til din dukke. For børn ifølge med voksne.