Dato: 17-10-17

SÆBY: Tørfisk - tør du smage

Tirsdag er der helt specielle oplevelser for ganen, når der serveres tørfisk på kystmuseet i Sæby

Tørfisk var tidligere en helt almindelig spise i kystbyerne. De fladfisk fiskerne fangede, kunne konserveres med salt og tørring og derved holde sig meget længe. Fisken kan enten spise rå, eller udvandet steg og kogt. Kom og hør om fiskeri og tørfisk, og få en smagsprøve. Du kan også se udstillingen om Sæby havn på museet.
Tirs. d. 17. okt. kl. 11.15  - 13.00:            Tørfisk, tør du smage?

I efterårsferien er mange flere særlige aktiviteter for børn på museet.
Man vil som altid kunne tage på skattejagt med Bæltedyret Bent, men også stadig hjælpe med at få styr på, hvor mange spøgelser, der egentlig er i det gamle hus.
Alle ugens arrangementer starter kl. 11.15 og er inkluderet i entreen til museet. Husk en billet til Kystmuseet gælder en hel uge, og kan anvendes på alle Kystmuseets afdelinger i Sæby, Bangsbo, Bangsbo Fort og i Skagen. Arrangementerne henvender sig til børn ifølge med voksne.

Tirs. d. 17. okt. kl. 11.15  - 13.00:            Tørfisk, tør du smage?Ons. d. 18. okt. kl. 11.15- 15.00:              Legetøjsværksted.Tors. d. 19. okt. afgang kl. 11.15:            Børnebyvandring.Kystmuseet Sæby er åbent alle hverdage kl. 11-15.