Dato: 01-06-17

SÆBY: Jazz i museeets gårhave

Fredag og lørdag eftermiddag er der koncerter i gårdhaven ved Kystmuseet i Sæby i forbindelse med Sæby Jazzfestival

I pinsen er der igen jazzfestival i Sæby med et rigt udbud af musik på flere forskellige spillesteder i byen. De første swingende toner slås an i gårdhaven på Kystmuseet i Sæby fredag kl. 13, når AR Swingband spiller op. AR Swíngbands repertoire er bygget op omkring glad musik af Evergreens og gode danske melodier, der kan synges og danses til. Der er som sædvanlig garanti for god stemning og næsten også for godt vejr.
Mens musikken spiller, står Sæby Museums Forening for salg af øl, kaffe, bjesk og tørfisktapas.
Lørdag finder jazzfestivallens mest vedholdende begivenhed sted. Museet har været med som spillested fra starten og i alle årene, og det samme har Lektor Lind´s Orkester, der spiller lørdag eftermiddag fra kl. 14. Orkestret stammer fra Aalborg, men henter også medlemmer langvejs fra og mange gæster opsøger hvert år Sæby, for at opleve et genhør med orkestret og dets blødt swingende repertoire, som henter inspiration i både den svenske og den danske sangbog. Der er således mulighed med et glædeligt gensyn med de festlige musikanter, der plejer at få stemningen helt op i de intime stemningsfulde rammer bag det gamle bindingsværkshus.
Der er gratis adgang til begge museets koncerter ligesom der under koncerterne er fri entré til museet.
Fredag d. 2, juni, kl. 13-15.30   AR Swinngband på Sæby Musuem
Lørdag d. 3. juni, kl. 14-16         Lektor Linds Orkester på Sæby Museum