Dato: 23-03-18

Påskedage på Kystmuseet

I påsken er der æggejagt, børneomvisninger og flere andre arrangementer specielt for børn

I påsken er der æggejagt i museets afdelinger i Skagen, Bangsbo og i Sæby.
I museets åbningstid kan du ude og inde gå på jagt efter påskeæg og prøve om du kan finde og tælle dem. Du får en lille chokoladegevinst! Prøv påskejagten på Kystmuseets udstillinger i Sæby, Skagen, og på hovedgården i Bangsbo. I Skagen og Bangsbo er der åbent mandag-onsdag fra 10-16. I påsken fra torsdag til søndag kl. 11-16. Museet i Sæby dog kun man-onsdag kl. 11-15.

På Kystmuseet i Skagen er der særlige omvisninger for børn i alle dage i uge 13, fra kl. 12-12.30 også i weekenden. Her fortælles i børnehøjde om livet som barn i Skagen i gamle dage, og om den fattige og rige fiskers hus.

Desuden er der omvisninger i påsken på Bangsbo Fort torsdag d. 29. til søndag d. 1. april alle dage kl. 13.