Dato: 01-05-17

Kystmuseet søger ny formidler

Kunne du tænke dig at arbejde med formidlingen af historie og kystkultur på en spændende arbejdsplads på toppen af Danmark, så kig med her.

Kystmuseet søger museumsformidler
Vi søger en dynamisk og idérig formidler med bl.a. følgende arbejdsområder:
* Formidling og idéudvikling, formidling ”ud af boksen” og ”ud af huset”, udvikling af nye aktiviteter, videns- og oplevelsesbaseret formidling.
* Kommunikation på sociale medier og andre platforme.
* Materialeudarbejdelse til undervisningsforløb etc.
* Koordinering af samarbejdet med museets frivillige aktivitetsmedhjælpere.

Vi forventer at du har:
* Relevant baggrund og erfaring med især personlig formidling til forskellige målgrupper.
* Erfaring med at arbejde på forskellige kommunikationsplatforme – herunder sociale medier.
* Historisk viden og interesse.
* Stærke sproglige og skriftlige kompetencer – som minimum også på engelsk.
* Lyst til at engagere dig i en fortsat styrkelse af Kystmuseets profil.
* Gode samarbejdsevner og humoristisk sans.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til museumsleder Michael Ax på tlf. 98 44 47 60 eller e-mail: max(at)kystmuseet.dk.
Ansøgning med relevante bilag sendes til info@kystmuseet.dk. Ansøgningsfrist: 19. maj 2017. Tiltrædelse snarest muligt.

Nordjyllands Kystmuseum er et statsanerkendt kulturhistorisk museum i Frederikshavn kommune med udstillingssteder i Sæby, Frederikshavn og Skagen. Museet har særlig fokus på nordjysk kystkultur belyst gennem områdets marine næringer samt den særlige geologiske og kulturlandskabelige udvikling.