Dato: 20-12-18

Glædelig Jul

Kystmuseet ønsker alle en glædelig jul med et tilbageblik på et rigtig godt museumsår.

Endnu flere besøgende har i årets løb lagt vejen forbi en af Kystmuseets udstillinger eller benyttet sig af nogle af de mange aktiviteter og tilbud, der har været på museet i årets løb. Året har også internt budt på mange aktiviteter på museet med nye udstillinger, formidlingsaktiviteter, foredrag, marinarkæologiske undersøgelser og ikke mindst udgivelsen af den store bog om Frederikshavn Købstad.
I den sidste tid har julen sneget sig ind på museet. Det er pyntet op på museet, selv i mandskabsbunkeren, nissemor og en række børnehavebørn har været på besøg i møllen, julebogudsalget er startet og en særlig stemning har sænket sig over Kystmuseets mange smukke gamle bygninger, som kan nydes helt frem til d. 20. december. Herefter holder Kystmuseet juleferie, og siger mange tak for de fælles oplevelser i årets løb. Vi ser frem til et nyt og spændende 2019 med masser af nye museumsoplevelser.

Vi slår dørerne op i udstillingerne i Skagen 2. januar, hvor der hele måneden vil være fri entré, indtil alle øvrige udstillinger er bliver gjort klar til åbning i februar.

Siden blev udskrevet fra: http://www.kystmuseet.dk/vis/nyhed/glaedelig-jul-3/ Udskrevet kl. 15:03 - torsdag d. 17. januar 2019